Την ήττα με 73-70 γνώρισε η Μπιλμπάο από την Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ και ο Κώστας Βασιλειάδης, που σημείωσε 15 πόντους τόνισε ότι η ομάδα του έχασε γιατί μπλοκαρίστηκε στην επίθεση.

«Δεν είχαμε σκορ στα τελευταία έξι λεπτά. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα για 30 λεπτά, αλλά μπλοκαριστήκαμε στην επίθεση και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Είχαμε δουλέψει σκληρά για το παιχνίδι αυτό και ελπίζαμε σε μία νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω πως παίζουμε καλύτερα πλέον, αλλά πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε και τις νίκες στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα. Προσωπικά αισθάνομαι καλύτερα, αλλά και πάλι έκανα τόσα πολλά λάθη και αυτό πρέπει να αλλάξει», είπε ο Βασιλειάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Φώτης Κατσικάρης είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς μέχρι το τέλος. Το σχήμα με τους τέσσερις κοντούς στο τέλος μάς δυσκόλεψε. Είμαι ικανοποιημένος με τη συμπεριφορά των παικτών μου. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα. Ο αντίπαλος είναι ικανός να φτάσει στο Final 4. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Προηγούμασταν με επτά πόντους, αλλά κάναμε κάποια λάθη, οι αντίπαλοι πέτυχαν κάποια τυχερά τρίποντα και η άμυνά μας δεν ήταν αρκετά καλή στο τέλος. Πάντως δεν ανησυχώ, η ομάδα παίζει όλο και καλύτερα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης