Ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, ενώ απάντησε και στον Γιώργο Δώνη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υπήρξε επεισόδιο μεταξύ του Ρουμάνου και του Επστάιν.

«Δεν δέχομαι μαθήματα συμπεριφοράς από κανέναν» διατράνωσε ο τεχνικός του «δικέφαλου» του Βορρά, ο οποίος στάθηκε στα 45 δευτερόλεπτα, όπου η ομάδα του δέχτηκε δύο γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ότι σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη, ο ίδιος έφτυσε και χτύπησε στη φυσούνα τον Επστάιν και αν θέλει να απολογηθεί: «Να απολογηθώ σε ποιον; Δεν είμαι υποκριτής, αλλά δεν δέχομαι και μαθήματα συμπεριφοράς από κανέναν. Δεν μου αρέσει όταν υποφέρουμε και είμαστε λυπημένοι, οι άλλοι παίκτες να έρχονται και να το παίζουν φιλικοί μαζί μου. Τα ίδια συναισθήματα δεν τα είδα στην περίπτωση του πέναλτι που τα έριξαν στον διαιτητή. Δεν είδα πριν από 2-3 εβδομάδες τους ίδιους παίκτες να έρχονται να μας χαιρετίσουν. Έχουν μια καλή ομάδα, έχουν καλό προπονητή, αλλά δεν είμαι υποκριτής».

«Τελείωσε για εμάς μια διοργάνωση. Είμαστε λυπημένοι και εκνευρισμένοι. Είναι φυσιολογική αντίδραση. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα για 91, 92′. Η ποιότητα της εμφάνισης μας δεν ήταν καλή, αλλά ήταν αρκετή για να συνεχίσουμε στον θεσμό. Ίσως μας έλειψε ένα 10% ακόμη της απόδοσης, αλλά και η τύχη. Αυτά τα δύο δεν τα είχαμε και το ματς γύρισε εναντίον μας. Είμαστε λυπημένοι, αλλά δεν ξέρω εάν μπορών να είμαι νευριασμένος με τους παίκτες μου γιατί δεν είχαν αγωνιστική παρουσία για 45», δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Γιατί σε αυτό το διάστημα δεχτήκαμε δύο γκολ. Ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα με καλούς παίκτες γρήγορους και καλή τεχνική κατάσταση. Για εμένα που εργάζομαι πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Ατρόμητος και η Ξάνθη μου έχουν δώσει θετική εικόνα και πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια και ενδεχομένως στο τέλος του βοήθησε ο Θεός. Χάσαμε το ματς αλλά θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πάλεψαν, είχαν καλή νοοτροπία, σίγουρα όμως περιμένουμε περισσότερα πράγματα. Χάσαμε το παιχνίδι και την πρόκριση, αλλά και παίκτες σε μια δύσκολη περίοδο για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε αμυντικά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο: «Είναι καλύτερα αν σκοράρεις και 10 γκολ. Και εγώ θέλω να σκοράρει η ομάδα μου. Πρέπει να αντιληφθούμε πως σε ματς Κυπέλλου εάν δεχτείς γκολ είναι πολύπλοκα. Επίσης δεν είχαμε επιθετικούς και γι’ αυτό το ότι προσέξαμε περισσότερα τα νώτα μας, δεν θεωρώ πως ήταν λάθος».

Για το αν θεωρεί πως ο αποκλεισμός θα επηρεάσει τους παίκτες: «Έχω ένα στόχο και μόνο έναν, να είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά μου. Έχουμε δυσκολίες, εδώ και 2,5 μήνες είμαστε αήττητοι, όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει, όποιος δεν θέλει να καταλάβει εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Για το ότι εκτέλεσε κόρνερ ο Ρομπέρ. «Τα δύο πρώτα κόρνερ του Γκαρσία δεν ήταν καλά. Το να βάλουμε τον Λίνο να πάει στην άλλη πλευρά να εκτελέσει κόρνερ δεν είναι ενδεδειγμένο. Ολοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπορούν να εκτελέσουν καλά κόρνερ, αυτό πιστεύω».

Για τις αντιδράσεις στο πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη και το ότι μπήκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο; «Η ομάδα μπορεί να χάνει ή να κερδίζει. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με τον Ζαγοράκη και την διοίκηση που δουλεύει και δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την αντίδραση. Είναι τόσα άτομα στο γήπεδο και μπαίνουν μέσα 150 άτομα. Και σε αυτό το σημείο, θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι. Πως μπορούν να μπαίνουν οπαδοί μέσα;».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης