Ο Γκαετάν Μπονγκ μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Δουλέψαμε πολύ καλά. Βάλαμε σε τάξη τα όσα θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο, στο παιχνίδι με την Παρί. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ελπίζουμε όλοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι εδώ, όμως χρειάζεται να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουμε εδώ στην προπόνηση. Να παίξουμε με σεβασμό απέναντι στην Παρί και να κάνουμε όλα όσα μας λέει ο προπονητής. Τα συναισθήματά μου είναι καλά που επιστρέφω στη Γαλλία. Χαίρομαι που θα παίξω σε αυτό το γήπεδο, το οποίο μου αρέσει. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κατάσταση της Παρί τόνισε: «Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αφού η Παρί είναι σε καλή φόρμα και έχει καλά αποτελέσματα τελευταία, εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να ψάξουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την υποστήριξη του κόσμου που θα ταξιδέψει στο Παρίσι ανέφερε: «Θέλω να τους πω να μας δείξουν το μέγιστο της υποστήριξής τους και να μας βοηθήσουν πραγματικά, όπως κάνουν πάντα. Αύριο (σήμερα) περιμένουμε ένα πραγματικά δυνατό και δύσκολο ματς και χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων, ώστε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα εδώ».

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης