Κουρασμένος δήλωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος επεσήμανε ότι σκέφτεται να παραχωρήσει τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ.

«Έχουμε βαρεθεί, έχουμε κουραστεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι στην ομάδα 40 χρόνια. Η κούραση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μπορεί αύριο-μεθαύριο, φέτος, σε ένα ή δύο μήνες, μπορεί να φύγω και να δώσουμε τον Παναθηναϊκό σε έναν καλό φίλο της ομάδας. Είναι στο μυαλό μου αυτό. Γιατί να μην είναι; Η κούραση είναι συνεχής. Σαράντα χρόνια τα ίδια και τα ίδια, είτε ποδόσφαιρο είναι αυτό, είτε μπάσκετ. Για να το καταλάβετε πρέπει να το ζήσετε και να το νιώσετε», δήλωσε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ στα ραδιόφωνο του «NOVAΣπορfm 94,6» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Σκέψη υπάρχει. Με μεγάλη χαρά θα δίναμε τον Παναθηναϊκό σε έναν άνθρωπο που θα ενδιαφέρεται για την ομάδα, θα την αγαπά, θα τη βλέπει όπως εμείς και θα μπορεί την οδηγήσει ακόμη πιο ψηλά συνεχίζοντας τις επιτυχίες ή φέρνοντας ακόμη και μεγαλύτερες. Να πετύχει ό,τι εμείς κι ακόμη περισσότερα».

Για την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού, επεσήμανε: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην αξία και τη φιλοσοφία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ήταν μεγάλη επιτυχία του κόουτς και των παλικαριών του. Τα συγχαρητήρια ανήκουν πρώτα στον Παναθηναϊκό, στον προπονητή και τους παίκτες. Ήταν μεγάλη επιτυχία», ενώ χαρακτήρισε κομβική την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά: «Το σημαντικότερο ήταν η επιτυχία επί της Μπαρτσελόνα. Αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα πεντακάθαρα και με μειονέκτημα έδρας».

Όσο για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, είπε: «Ο Διαμαντίδης υπήρξε ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια. Να πω σε αυτόν και σε όλους τους αθλητές ένα μεγάλο ευχαριστώ και να δώσω συγχαρητήρια για την επιτυχία τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως επιβεβαίωσε δεν πήγε στη Βαρκελώνη, λόγω ασθενείας: «Δεν μπορούσα να πάω λόγω ασθένειας. Ελπίζω σε λίγες ημέρες να είμαι έτοιμος και να πάω να συγχαρώ από κοντά και τον προπονητή για τη μεγάλη τους επιτυχία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης