Πεπεισμένος ότι η Ρούμπιν Καζάν έχει τα φόντα να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 απέναντι στον Ολυμπιακό και να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Europa League εμφανίστηκε ο Πετρ Νέμοφ.

Ο μέσος της ρωσικής ομάδας χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στη Μόσχα, ενώ επεσήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αυριανό επαναληπτικό στο «Καραϊσκάκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πιο φυσιολογικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Μόσχας θα ήταν η ισοπαλία, αλλά ήμασταν άτυχοι. Πληρώσαμε τα λάθη μας. Μετά τον αγώνα μελετήσαμε τι έγινε, ο προπονητής μάς εξήγησε τα λάθη μας και μας είπε πως μπορούμε να νικήσουμε στην Ελλάδα.

Αν κάνουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε έναν πολύ άξιο αντίπαλο απέναντί μας, αλλά δείξαμε πως μπορούμε να τον νικήσουμε. Πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Κάναμε προετοιμασία στην Τουρκία, υπό καλές καιρικές συνθήκες και σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο. Έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς» είπε ο Νέμοφ.

Εν συνεχεία, ο Ρώσος μέσος στάθηκε στην επιστροφή του βασικού γκολκίπερ της Ρούμπιν, που ήταν τιμωρημένος στο πρώτο παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι σημαντική για μας η επιστροφή του Σεργκέι Ρίζικοφ. Ο Αρλάουσκις και ο Χατζίτζι είναι καλοί γκολκίπερ, αλλά ο βασικός μας είναι ο Ρίζικοφ. Η παρουσία του κάτω από τα δοκάρια εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα» κατέληξε.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης