Ο Ράφικ Τζιμπούρ βρέθηκε σε εκδήλωση χορηγού του Ολυμπιακού και με δηλώσεις του τόνισε ότι μπορεί να συνυπάρξει με τον Κώστα Μήτρογλου στην ίδια ενδεκάδα. Παράλληλα, ο Αλγερινός φορ μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, για το κλαμπ και τα οικονομικά του, να υπάρχουν τέτοιοι χορηγοί όπως είναι η Vodafone. Σίγουρα είναι πολύ καλός για όλους μας. Εμείς οι ποδοσφαιριστές, είναι καλό μέσω τέτοιων δύσκολων καιρών στην Ελλάδα να έχουμε τέτοιες μεγάλες εταιρείες στο πλευρό μας», είπε αρχικά ο Τζιμπούρ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα μας οι οποίοι ήρθαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας στην Ελλάδα, πράγμα το οποίο είναι απαραίτητο για μας. Στη συνέχεια βέβαια υπάρχει η ευρωπαϊκή πορεία την οποία θέλουμε πάρα πολύ και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε και αυτό προσπαθούμε».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, είπε: «Είμαστε εντάξει, πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα και όλα θα πάνε καλά».

Σχετικά με τον συναγωνισμός που έχει επίθεση του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Αυτό είναι ωραίο. Είναι πολύ καλό που υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και σε άλλες θέσεις. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός για τον Ολυμπιακό ότι αν ένας παίκτης λείψει, υπάρχει κάποιος άλλος να τον αντικαταστήσει και η ομάδα να συνεχίσει να προχωρά καλά, με νίκες και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το πράγμα και περήφανος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, μια μεγάλη ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας ρωτήθηκε αν μπορεί να συνυπάρξει με τον Μήτρογλου στην ίδια 11άδα: «Φυσικά και το πιστεύω. Ο Κώστας είναι ένας έξυπνος ποδοσφαιριστής, νομίζω πως μπορούμε να συνυπάρξουμε μαζί στην επίθεση, αλλά αυτό δεν είναι δική μου απόφαση, είναι απόφαση του προπονητή και εκείνος θα το κρίνει».

Στη συνέχεια μίλησε ο Τζαμέλ Αμπντούν: «Είναι σίγουρα ένας πολύ μεγάλος χορηγός, μια πασίγνωστη εταιρεία σε όλον τον κόσμο και ένας τέτοιος μεγάλος χορηγός είναι πολύ ωραίο να σπονσοράρει έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός».

Για τα επόμενα παιχνίδια ανέφερε: «Θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Τα επόμενα τρία είναι πολύ σημαντικά για εμάς, υπάρχει κι αυτό με τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Θα ξεκινήσουμε, επικεντρωμένοι στο ματς με την Κέρκυρα, στη συνέχεια θα κοιτάξουμε το παιχνίδι του Champions League και εν συνεχεία θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Πέρσι ο Αμπντούν είχε σκοράρει στην Τούμπα και ελπίζει να το πετύχει και φέτος: «Είχαμε κάνει ένα καλό παιχνίδι εκεί, είχα πετύχει και το γκολ, αλλά δεν το λέω για αυτό. Όλα τα ματς είναι σημαντικά και πρέπει να τα δούμε ξεχωριστά και βέβαια το καθένα έχει τη δική του σημασία».

Στο τέλος σημείωσε: «Σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τη Σάλκε γιατί το Champions League είναι πολύ σημαντικό, όμως είμαστε ποδοσφαιριστές, δεν έχουμε τη δυνατότητα, αλλά ούτε την επιλογή να σκεφτόμαστε παιχνίδια μπροστά. Πρέπει πρώτα να παίξουμε το ματς με την Κέρκυρα. Ο πρώτος μας στόχος, άλλωστε, είναι το πρωτάθλημα, το έχουμε πει πολλές φορές κι εκεί επικεντρωνόμαστε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης