Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να σκοράρει από το πρώτο μέρος εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το τέλος του νικηφόρου (3-0) αγώνα των Πειραιωτών με τον Εργοτέλη.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» παράλληλα, αναφερόμενος στα μετεγγραφικά, ζήτησε έναν έτοιμο παίκτη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρόι Κάρολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάσκου τεχνικού:

«Κερδίσαμε σήμερα, η αλήθεια είναι ότι από το πρώτο μέρος είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάμε με πλεονέκτημα στα αποδυτήρια. Παρ’ όλα αυτά ο αντίπαλος μας δημιούργησε κίνδυνο, γιατί έχει καλούς παίκτες στην επίθεση. Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα την οποία πάντα δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε. Πριν από το πρώτο γκολ όμως είχαμε δύο-τρεις ξεκάθαρες ευκαιρίες για να ανοίγαμε το σκορ. Μετά την αποβολή, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς και μετά, όταν έμεινε με δύο παίκτες λιγότερους ο αντίπαλος, άνοιξε περισσότερο το παιχνίδι».

Για άλλη μία φορά ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες και κλασικές ευκαιρίες. Μήπως είναι πλέον και θέμα ψυχολογίας στην ομάδα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όχι, αυτό δεν έχει να κάνει με την ψυχολογία των παικτών, αλλά με την επιτυχία. Άλλες φορές χρειάζεσαι πολλές φάσεις για γκολ και άλλες λίγες. Εξαρτάται και από τη μέρα που βρίσκεσαι. Τελευταία η αλήθεια είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες. Όπως με την Ξάνθη, όπου κάναμε ένα σωρό ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε και είναι περίεργο που δεν φύγαμε με καλύτερο αποτέλεσμα».

Η επιστροφή βασικών ποδοσφαιριστών σας θα αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού προς το καλύτερο;

«Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε καλά, παρόλο που χάσαμε την περασμένη εβδομάδα. Όμως, μας χρειάζεται λίγο περισσότερη επιτυχία στο τελείωμα των φάσεων, γιατί δεν γίνεται να πηγαίνεις την μπάλα από τη μία πλευρά στην άλλη, αν δεν μπορείς να τη σπρώξεις στα δίχτυα. Η αλήθεια είναι ότι ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με πολλά και συνεχόμενα ματς. Ελπίζουμε η επιστροφή των τραυματιών να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε δυνατά».

Ένα σχόλιο για την αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα με τον Ρόι Κάρολ και ένα τελευταίο ερώτημα, αν υπάρχουν πιθανότητες να αποκτήσει ο Ολυμπιακός κάποιον ποδοσφαιριστή.

«Ενσωματώθηκε ο Κάρολ στην ομάδα μας, είναι ένας τερματοφύλακας με αρκετή εμπειρία, πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει, αφού ο Κοστάντζο διέκοψε το συμβόλαιό του με την ομάδα. Έμεινε μία κενή θέση στον τερματοφύλακα και έτσι προχωρήσαμε στην απόκτηση του Κάρολ. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει. Όσον αφορά σε καινούρια μετεγγραφή, θα το δούμε τις επόμενες μέρες, αν υπάρξει. Αν μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει, τότε καλώς να έρθει. Θα μου άρεσε να έρθει κάποιος που εγγυημένα μπορεί να βοηθήσει. Ο σύλλογος δουλεύει πάνω σε αυτό και μέχρι τις 31 θα δούμε τι μπορεί να γίνει».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης