Να κάνει την έκπληξη της 29ης αγωνιστικής της Super League και να φύγει με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα κυνηγήσει ο Ηρακλής, σύμφωνα με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο.
 
Ο Σλοβάκος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, τόνισε πως ο Ηρακλής έχει στο μυαλό του την παραμονή στην κατηγορία.

«Ετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκουράστηκαν λίγο τα παιδιά. Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκουραστούν και ψυχολογικά, καθώς τα τελευταία χρόνια σκέφτονται συνέχεια πώς θα σωθούν. Είμαστε σοβαροί στις προπονήσεις και ετοιμαζόμαστε για τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ένα δύσκολο ματς, περιμένουμε πολύ κόσμο, με τον Παναθηναϊκό να θέλει ένα βαθμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλοί και ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά και ότι είμαστε καλά φορμαρισμένοι αυτή τη στιγμή. Και να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε συνέχεια. Θα κυνηγήσουμε την έκπληξη. Τα παιδιά είναι πιο ήρεμα τώρα. Πέρασαν καλά με τις οικογένειές τους το Πάσχα. Έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο».

Σε ερώτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του απάντησε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι καινούριο να πούμε. Πάντως, δε θα ήθελα να μείνω σε μία ομάδα, που τα πράγματα δεν θα είναι ξεκάθαρα».

Σήμερα έγινε γνωστό πως ο Ηρακλής, στο διήμερο 1 και 2 Μαΐου, θα αγωνιστεί με το Παιδικό Β’ τμήμα (1996) σε τουρνουά που διοργανώνει η σερβική ομάδα στην πόλη της Τσάτσακ στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Γιόβαν Γκοϊκοβιτς. Στο τουρνουά θα μετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας και η Κουκαρίτσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Παπαστεριανός, Λέκι και Μαρκές έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ο Πιλότο προπονήθηκε στο γυμναστήριο, ενώ ο Καρλίνιος προληπτικά δεν ακολούθησε το σημερινό πρόγραμμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης