Για την επόμενη κρίσιμη αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Λεβαδειακό αλλά και τους νεοαποκτηθέντες παίκτες μίλησε ο προπονητής του «Γηραιού», Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» εστίασε την προσοχή του στην επιθετική λειτουργία του Ηρακλή.

«Είμαστε καλοί στην άμυνα, παρουσιάζουμε βελτίωση στη διάρκεια, αλλά πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και στην επίθεση. Έχουμε κάποιους παίκτες που περιμένουμε να βελτιωθούν κι άλλο στη συνέχεια. Το πιο σημαντικό, πάντως, είναι να παίξουμε ομαδικά. Ο Βίκτορ Ιάκομπ θα μας λείψει, είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας, αφού δεν έχουμε άλλον παίκτη στην επίθεση με αυτά τα προσόντα. Πρέπει να βρούμε λύση για την επίθεση», είπε ο Μπουμπένκο και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι καινούργιοι παίκτες χρειάζονται σίγουρα χρόνο, δεν έχουν στα πόδια τους παιχνίδια. Προσπαθούμε να τους δώσουμε ευκαιρία για να τους δούμε βεβαίως και στα δυνατά παιχνίδια, αλλά πρέπει να τους βλέπουμε καθημερινά τι κάνουν και στην προπόνηση. Αλλά ακόμα τους λείπουν τα δυνατά ματς, και δεν ξέρουμε ακόμα τι έχουν να δώσουν. Περιμένουμε πολλά από τους παίκτες που ήταν στην ομάδα από πριν, που είναι ο κορμός της ομάδας, αλλά κάθε παίκτης έχει ανοιχτή πόρτα, για να μπει στην ενδεκάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης