Παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι κι επίσημα ο Μάριο Μπούντιμιρ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα της Κύπρου.

Ο Κροάτης επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του, τόνισε ότι οι «κυανοκίτρινοι» ήταν η πρώτη του επιλογή, απαντώντας έτσι εμμέσως και στον τεχνικό του «Δικεφάλου», Γιώργο Δώνη, ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει «απατεώνα» για τον τρόπο που χειρίστηκε την μετεγγραφή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μπούντιμιρ στο site του ΑΠΟΕΛ:

«Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Κύπρου και βλέπω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα και για την ομάδα μου και για τον εαυτό μου. Όταν μια ομάδα παίζει στις καλύτερες οκτώ ομάδες της Ευρώπης αυτό σημαίνει πολλά πράγματα. Δεν σκέφτηκα πολύ για να έρθω στον ΑΠΟΕΛ. Αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Θέλω ένα τίτλο και θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Άκουσα πολλά για το κυπριακό ποδόσφαιρο, είδα τον ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η φανέλα του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ πιο βαριά από την προηγούμενη μου ομάδα, όπου δεν είχαμε ούτε στόχους, στους φιλάθλους. Θα τα δώσω όλα για να είναι ευχαριστημένη η ομάδα από την παρουσία μου και εγώ από τον εαυτό μου. Θα κάνω καλή προετοιμασία και όλα θα πάνε καλά. Τα παιδιά είναι όλα πολύ καλά. Θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης