Tην άποψή του ότι ο ΟΦΗ θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη από το ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Χρήστος Μπούρμπος, χαρακτηρίζοντας πάντως τυχερή την ομάδα του πριν τη αποβολή του Κώστα Μανωλά.

Παράλληλα ο έμπειρος οπισθοφύλακας των Ηρακλειωτών, τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα υπερβάλλουν εαυτούς για να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπούρμπος στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Μπορούσαμε να κλέψουμε τη νίκη. Ήμασταν τυχεροί πριν από την αποβολή, γιατί μπορούσαμε να δεχτούμε και δύο γκολ. Μετά την αποβολή, παρουσιάσαμε άλλο πρόσωπο, πιέσαμε και μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι και με την ισοπαλία, γιατί παίζαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Χρήστου Μπούρμπου στο ραδιοφωνικό σταθμό.

Για το κακό ξεκίνημα του ΟΦΗ απέναντι στην ΑΕΚ:
«Φοβόμαστε πιο πολύ από ότι πρέπει και δεν μπαίνουν συγκεντρωμένα, όσο πρέπει. Πρέπει να το βελτιώσουμε για να μην έχουμε και στη συνέχεια ανάλογες εμφανίσεις».

Για το μυστικό της ομάδας του:
«Έχουμε καλό και ομοιογενές σύνολο που ο καθένας καλύπτει τον άλλο. Έχουμε συμπαγή άμυνα και παίζουμε καλά στις αντεπιθέσεις. Έχουμε αρκετά γκολ, αν και πολλοί λένε ότι παίζουμε αμυντικά».

Για το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ:
«Δεν είχαμε καθαρόαιμο σέντερ φορ και αναγκαζόμασταν να αλλάζουμε θέσεις. Παρόλα αυτά είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε γκολ και είχαμε καλή εμφάνιση. Είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα και στο θέμα ψυχολογίας για τη συνέχεια».

Για το ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό:
«Αυτό που κάνουμε είναι να καταθέτουμε την ψυχή μας. Δίνουμε το 100%, αυτό θα κάνουμε και σε αυτό το ματς. Ο κόσμος μένει ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα για αυτό τον τρόπο που λειτουργεί. Ελπίζουμε να έχουμε και την τύχη μαζί μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τους στόχους του ΟΦΗ:
«Όταν κάνεις πορεία σαν αυτή, μπαίνουν ιδέες για κάτι παραπάνω. Η ομάδα έχει αγωνιστικά τα φόντα για να παίξει στην Ευρώπη, αλλά έχει προβλήματα εξωαγωνιστικά και διοικητικά, δεν έχει τα εφόδια για να συνεχίσει. Δεν θα το δούμε σαν δικαιολογία και θα προχωρήσουμε. Αν μπούμε στην 5άδα θα είναι σημαντικό επίτευγμα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης