Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να πήρε το «ΟΚ» από τους γιατρούς για να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, όμως ο κίνδυνος υποτροπής είναι ορατός. Γι’ αυτό το λόγο, ο γενικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, ξεκαθάρισε πως η «βασίλισσα» δε θα βιαστεί να ρίξει στη «μάχη» τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

«Καταλαβαίνω ότι ο Κριστιάνο θέλει να παίξει τώρα, αλλά αυτός ο ενθουσιασμός μπορεί να είναι επιζήμιος, γιατί μια πιθανή υποτροπή θα είναι καταστροφική. Πρέπει να πάμε σιγά σιγά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κριστιάνο είναι εκτός πολύ καιρό. Δεν αρκεί απλώς να μην έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά πρέπει να έχει και την απαραίτητη δύναμη για να αντεπεξέλθει. Είναι καλός επαγγελματίας, είναι νικητής, είναι αφοσιωμένος στην ομάδα και εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψει», τόνισε ο Μπουτραγκένιο.

Ο Ρονάλντο αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την Παρασκευή και πλέον ο Μανουέλ Πελεγκρίνι καλείται να διαλέξει εάν θα τον καλέσει στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Σανταντέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης