Με την… πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Πανσερραϊκός, όσον αφορά στην παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς μετά την ήττα από τον Πανθρακικό χρειάζεται πλέον ένα μικρό «θαύμα», για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Στο θεσμό του Κυπέλλου τα «λιοντάρια», όμως, διαγράφουν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία με αυτή του πρωταθλήματος και αύριο (19:00- ALPHA) φιλοξενούνται στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, στον πρώτο ημιτελικό της εν λόγω διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών, με δηλώσεις του χαρακτήρισε «πρόκληση» τον αυριανό ημιτελικό με την ομάδα του Μπάγεβιτς: «Όταν έχεις την ευκαιρία να περάσεις στον τελικό πρέπει να το παλέψεις από το πρώτο έως το ενενηκοστό λεπτό και αυτό θα πράξουμε. Θα είναι για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές μας μια μοναδική ευκαιρία να αγωνιστούν σ’ έναν τελικό. Με όλες μας τις δυνάμεις θα παλέψουμε, για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα».

Αναλυτικά, η αποστολή της ομάδας του Μπρος για τον αυριανό ημιτελικό με την Ένωση: Κηπουρός, Βαλσαμάκης, Ανάκογλου, Βοσκόπουλος, Γαλανόπουλος, Καλλιμάνης, Κωνσταντινίδης, Πιπίνης, Παπάζογλου, Αουρέλιο, Αμπουμπακαρί, Μπράιτ, Μπούλε, Τσεχ, Μπανγκουρά, Μπαϊκαρά, Ζουντί, Μιλένκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης