Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 7ης αγωνιστικής της Α1 του βόλεϊ πήρε ο Γάλλος ακραίος του Παναθηναϊκού, Γκιγόμ Σαμικά. Ο παίκτης των «πράσινων» με 16 πόντους, 13/19 επιθέσεις και 3 μπλοκ, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ επί του Ηρακλή στη Μίκρα.

«Είναι τιμή για μένα η ανάδειξή μου ως MVP, ιδιαίτερα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Πέρασα ένα δύσκολο μήνα. Δεν μπορούσα να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα μου, αλλά τώρα επέστρεψα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και όλο το προπονητικό τιμ που με βοήθησε να επανέλθω. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε κι εγώ ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα βγει MVP», τόνισε ο Σαμικά στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος και συνέχισε, μιλώντας για το ντέρμπι με τον Ηρακλή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παίξαμε ολοκληρωμένο βόλεϊ σ’ αυτό το ματς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Όταν παίζουμε έτσι, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ που ακολουθεί. Το θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Η κορυφή είναι ωραία αλλά πρέπει να παραμείνουμε εκεί. Θεωρώ ότι η ομάδα δεν έχει δείξει το 100% των δυνατοτήτων της, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης