O Άρης τις τελευταίες αγωνιστικές περνάει αγωνιστική κάμψη, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τις κολλητές ήττες από τον Αστέρα Τρίπολης και την Skoda Ξάνθη.

Μετά από αυτά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ομάδα του Μαζίνιο έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για την κατάληψη της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ, ωστόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος, με δηλώσεις του στα «Αθλητικά Νέα 98,7», ζήτησε τη στήριξη των φίλων των «κίτρινων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη αρχικά μίλησε για την προγραμματισμένη εκδήλωση για τα 95 χρόνια του Άρη: «25 Μαρτίου 1914 – 25 Μαρτίου 2009. Ιδρύθηκε η ομάδα μας, σε μέρα συμβολική. Αυτοί που ίδρυσαν το μεγάλο αυτό σύλλογο, επέλεξαν τη συγκεκριμένη μέρα, η οποία είναι εθνική και θρησκευτική γιορτή. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτή τη χρονιά, οργανώνουμε εκδήλωση για τα 95 χρόνια ζωής του συλλόγου, στην οποία θα τιμήσουμε αυτούς που έχουν προσφέρει στο σύλλογο του Άρη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Μαρτίου, στις 21:00 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Ο Άρης είναι σύλλογος μαχητής, πολεμιστής και ακολουθεί ανεξάρτητη πορεία. Για πολλά χρόνια, ο σύλλογός μας έχει γίνει ενοχλητικός σε καθεστώτα και για αυτό έχει πολεμηθεί. Εμείς ακολουθούμε συγκεκριμένη φιλοσοφία. Ο Άρης μόνος του, ανεξάρτητος θα φτάσει στην κορυφή».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη μίλησε για τα τιμώμενα πρόσωπα: «Ο Άρης είναι ένας σύλλογος ενιαίος και όλοι μαζί θα γιορτάσουμε τα 95 χρόνια της ομάδας. Καταρχήν, θα τιμήσουμε τον Μενέλαο Χατζηγεωργίου, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης στο παρελθόν. Τον Γιώργο Κολτσίδα που για 17 συναπτά έτη, εξαιρουμένης μίας χρονιάς, προσέφερε στην ομάδα, σε δύσκολες στιγμές. Τρίτο τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο καλαθοσφαιριστής μας, Κώστας Παπανικολάου, καθώς το περασμένο καλοκαίρι, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων. Επίσης, θα έχουμε και πολλές άλλες εκπλήξεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο Γιάννης Παπαδόπουλος έκανε και ένα σχόλιο για την πορεία του Άρη, λέγοντας ότι ο Ερασιτέχνης είναι η μάνα του συλλόγου. Είναι μέτοχος τόσο στην ΠΑΕ, όσο και στην ΚΑΕ Άρης και θέλει όλα τα τμήματα να διαπρέπουν. Τα αποτελέσματα του ποδοσφαίρου το τελευταίο διάστημα ήταν στενάχωρα για όλους όσους αγαπάμε την ομάδα. Μπορεί να μειώθηκαν οι πιθανότητες για την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν στην αρχή της χρονιάς, όμως πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Πρέπει όλοι οι παίκτες της ομάδας να είναι ετοιμοπόλεμοι, όπως και ο κόσμος, που πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Η απαξίωση δε βοηθάει σε τίποτα, ίσα – ίσα που κάνει τα πράγματα χειρότερα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δέχεται η ομάδα κακόπιστη κριτική. Όμως και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, οι διοικούντες του ποδοσφαιρικού τμήματος θα πάρουν τις αποφάσεις που πρέπει».

Χωρίς δύο η προπόνηση

Στο αγωνιστικό κομμάτι, χωρίς τους Αλεχάντρο Λέμπο και Βίκτορ Βιτόλο πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη, καθώς ο Αργεντινός είναι τραυματίας, ενώ ο δεύτερος αναρρώνει από την εγχείρηση που έκανε στο ζυγωματικό.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο έχει προγραμματίσει για  αύριο διπλή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο, ενώ την Παρασκευή θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης