Κίνητρο θέλει να δει από τους παίκτες του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Όπως τόνισε, οι αντίπαλοι έχουν νέο προπονητή και θα παρατάξουν μία ομάδα με αλλαγές.

«Ένα ακόμη παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Το πρώτο που πρέπει να δούμε είναι ότι έχουν νέο προπονητή, ο οποίος θα προσπαθήσει να προετοιμάσει την ομάδα του με τον δικό του τρόπο. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα δούμε αλλαγές σε σχέση με προηγούμενους αγώνες του Ικάρου. Θα πρέπει να καταλάβουμε επίσης ότι, όπως κάθε Σαββατοκύριακο, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό και ότι θα πρέπει να αγωνιστούμε με κίνητρο από την αρχή ως το τέλος του» είπε ο «Ζοτς» και στη συνέχεια δηλώσεις έκανε ο Ίαν Βουγιούκας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά την αναμέτρηση της Euroleague με την Ούνικς Καζάν, επιστρέφουμε με έναν αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα, εκτός έδρας, απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας. Ξέρουμε ότι είναι σοβαρή ομάδα, υπάρχει το επιπλέον στοιχείο της αλλαγής στο τεχνικό επιτελείο, αλλά αυτό που θα πρέπει να σκεφτόμαστε εμείς, είναι η δική μας απόδοση. Θα πρέπει να εστιάσουμε στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας και να επικεντρωθούμε σε αυτόν και τα 40 λεπτά που θα διαρκέσει. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα και είναι κάτι που το γνωρίζουμε καλά».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης