Στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League παραχώρησε συνέντευξη ο Θανάσης Κωστούλας. Ο Έλληνας αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Ολυμπιακό, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά τη νίκη επί των «ερυθρόλευκων».

Για τον Σάκη Τσιώλη ανέφερε: «Θεωρώ, όπως και οι περισσότεροι, πως είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες προπονητές. Η εμπειρία του και η γνώση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι κάποια από τα πλεονεκτήματα, που προσωπικά πιστεύω θα βοηθήσουν τα μέγιστα στο να καταφέρει να δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο στον Αστέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας είπε: «Αν και μετά από μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, που την κάνει ακόμα μεγαλύτερη η εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Γαλλία λίγες μέρες νωρίτερα, άποψή μου είναι ότι θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά αυτή τη νίκη και να την αντιμετωπίσουμε ως μία νίκη που σου δίνει τρεις βαθμούς και να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αν και μετά το όχι και τόσο καλό ξεκίνημά μας, θέλω να πιστεύω πώς το “ταμείο” στο τέλος θα μας βρει όλους αρκετά ικανοποιημένους».

Για την αδυναμία που εμφανίζει ο Αστέρας μακριά από την έδρα του, σχολίασε: «Σε αντίθεση με πέρυσι, μέχρι στιγμής συμβαίνει το αντίθετο. Η ομάδα κερδίζει βαθμούς στην έδρα της και νομίζω πως αυτό θα είναι σημαντικό στην τελική συγκομιδή. Πιστεύω ότι, ξεκινώντας με τη νίκη επί του Ολυμπιακού, η ομάδα θα παρουσιάζει ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο, τόσο εντός έδρας όσο και εκτός έδρας. Άλλωστε, για να κάνουμε καλό “ταμείο” στο τέλος του πρωταθλήματος, θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε αναμέτρηση με τον ίδιο τρόπο και την ίδια φιλοσοφία, επιζητώντας κάθε φορά ό,τι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε από κάθε αγώνα. Με τον ερχομό του κ. Τσιώλη, η ομάδα προσπαθεί να παίζει επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αμύνεται το ίδιο καλά. Πιστεύω πως η άμυνα είναι η βάση για να κτιστεί κάτι καλό σε κάθε ομάδα. Σε αυτό θεωρώ πως συνεισφέρει όλη η ομάδα και όχι μόνο η αμυντική γραμμή».

Κλείνοντας ο Κωστούλας τόνισε: «Είμαι από τους ανθρώπους που δεν μετανιώνουν για τις επιλογές τους. Έχω περάσει καλά σε όλες τις ομάδες που έχω συνεργαστεί και θεωρώ ότι όλες οι ομάδες μου παρείχαν τα εχέγγυα εκείνα που επιθυμεί κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάτι που ίσως θα ήθελα να αλλάξω στην καριέρα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης