«Να δείξουμε ότι έχουμε καλή ομάδα»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010, 14:42
«Να δείξουμε ότι έχουμε καλή ομάδα»
Την αισιοδοξία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το τουρνουά της Αυστραλίας, με τις Σίδνεϊ, Μπλάκμπερν και Ρέιντζερς τόνισε ότι η ΑΕΚ έχει καλή ομάδα, όμως πρέπει να το αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Έχουμε καλή ομάδα και πρέπει να το δείξουμε. Η ΑΕΚ και φέτος όπως κάθε χρόνο έχει υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσουμε να τους πετύχουμε. Κάναμε τις μεταγραφές που θέλαμε και έχουμε ενισχυθεί», είπε ο «Ντούσκο» και συνέχισε:

«Πέρυσι η σεζόν ήταν κακή για εμάς, αλλά νομίζω πως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ οικογενειακό και αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να το διορθώσουμε σε σχέση με πέρυσι. Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στην Αυστραλία. Η προηγούμενη ήταν σαν ποδοσφαιριστής. Ο κόσμος δείχνει την αγάπη του και είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις πόσο αγαπούν την ΑΕΚ άνθρωποι που μένουν τόσο μακριά. Θέλουμε να δώσουμε χαρά εμείς σε αυτούς αλλά και αυτοί δίνουν μεγάλη χαρά σε εμάς».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010, 14:42