Τι κι αν ο Ολυμπιακός βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Τι κι αν μετά τη χθεσινή ισοπαλία (0-0) στο «Ανθή Καραγιάννη» απέναντι στην Καβάλα ο Παναθηναϊκός ξέφυγε με επτά βαθμούς στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το… αυτί του Ζίκο παρ’ όλα αυτά δε φαίνεται να ιδρώνει με τίποτα… Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, ο οποίος αντιμετωπίζει με Ολύμπια ψυχραιμία την κρίση, στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα του με γραπτή του δήλωση, στην προσωπική του ιστοσελίδα ζήτησε απλώς περισσότερη δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δυστυχώς για μια ακόμα φορά δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη, που ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, όταν και είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ισοπαλία είναι πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς, διότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ήδη άνοιξε τη διαφορά στους επτά βαθμούς. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε και να πολεμήσουμε για τα αποτελέσματα», ανέφερε στη γραπτή του δήλωση ο «Λευκός Πελέ».

Πάντως η επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη από το εξωτερικό την Πέμπτη σηματοδοτεί εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.

Εν τω μεταξύ, αύριο, αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ο Ντάτολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος Αργεντινός άσος δεν ολοκλήρωσε τον κύκλο ιατρικών εξετάσεων, με αποτέλεσμα η υπογραφή του συμβολαίου του να πάρει αναβολή κατά μία ημέρα.

Ο αριστερός εξτρέμ θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έχουν συμφωνήσει για οψιόν αγοράς 5,5 εκατ. ευρώ με την ιταλική ομάδα.

Ο Ντάτολο μιλώντας στην «Ole» για τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό τόνισε: «Ο μοναδικός λόγος που αποφάσισα να πάω στον Ολυμπιακό είναι επειδή ψάχνω ρυθμό και παιχνίδια για να φθάσω στο 100% στο Μουντιάλ. Θέλω να είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα όταν βγει η λίστα για τη Νότιο Αφρική και ήξερα ότι στην Ιταλία δεν είχα πολλές πιθανότητες για να παίξω και να τα καταφέρω στη Νάπολι».

Ερωτηθείς αν τον πήρε κανείς από την εθνική Αργεντινής για να του δώσει συμβουλές, απάντησε: «Όχι, είναι προσωπική επιλογή. Πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο για μένα και προέκυψε ο δανεισμός. Εξάλλου, πάω σε μια μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημά της και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον από αγωνιστικής πλευράς». 

Καταλήγοντας, το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, είπε: «Το ξέρω. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν λίγοι χαφ με τα δικά μου χαρακτηριστικά στον κόσμο και αυτό μου δίνει κίνητρο για να παίζω καλά και να είμαι στο 100% για το Μουντιάλ».

Όσον αφορά στην περίπτωση του Νέρι Καστίγιο, δεν έφτασε ούτε σήμερα στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας το έγγραφο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή-επιστροφή του στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Αυτό το γεγονός αυτό προκαλεί μια ανησυχία στις τάξεις των Πειραιωτών, αφού πλέον η μετεγγραφή του διεθνούς Μεξικανού είναι στον… αέρα.

Πάντως από την πλευρά του ο «Νιντέντο» είναι αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να ξεπεραστεί ο «σκόπελος» της Ντνιέπρ (σ.σ.: αξιώνει χρήματα από τη μετεγγραφή του Καστίγιο) και θα πιάσει τελικά… λιμάνι.
 
Εν τω μεταξύ στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών εισήχθη ξανά σήμερα ο  Λουτσιάνο Γκαλέτι, προκειμένου  να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και να μείνει τουλάχιστον εκεί για δύο ημέρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης