Να πραγματοποιηθεί ένα ανταγωνιστικό και ήρεμο πρωτάθλημα ευχήθηκε με δηλώσεις του μετά την κλήρωση της Super League ο Απόστολος Παπουτσάκης.

O πρόεδρος του Εργοτέλη παράλληλα, αναφερόμενος στην επιστροφή του ΟΦΗ στην πρώτη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία, ανέφερε ότι είναι χαρά για την Κρήτη να εκπροσωπείται από δύο ομάδες στη Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Να έχουμε ανταγωνιστικό και ήρεμο πρωτάθλημα να βοηθήσουμε όλοι μας για να απολαύσουμε το άθλημα. Στόχος είναι ο κόσμος να επανέλθει στο γήπεδο και να ευχαριστείται από αυτά που θα παρακολουθεί» τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ηρακλείου.

Αναφορικά με την επιστροφή του ΟΦΗ στα «σαλόνια» της Super League δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά γα την Κρήτη η συμμέτοχη του ΟΦΗ καθώς ο κόσμος του νησιού θα έχει κάθε Κυριακή τη δυνατότητα να παρακολουθεί παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας. Η Κρήτη είναι ποδοσφαιρομάνα και πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε ανταγωνιστικές ομάδες.Κάθε χρόνο ο Εργοτέλης θα παρουσιάζεται και πιο δυνατός».

Καταλήγοντας ο Απόστολος Παπουτσάκης μίλησε για την ανάληψη της προεδρίας της Super League: «Με τη βοήθεια όλων να προσπαθήσουμε να φέρουμε το ποδόσφαιρο εκεί που ανήκει όλοι μαζί με πολύ δουλειά θα καταφέρουμε να αλλάξουμε πολλά»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης