Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει αύριο στις 17:00 τον στο κλειστό της οδού Αρτάκης, για την 23η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ τον Παναθηναϊκό και ο Ρέιβον Κοβίλ τόνισε ότι στόχος της ομάδα του είναι να φανεί ανταγωνιστικός.

«Προερχόμαστε από μέτριες εμφανίσεις και άσχημα αποτελέσματα που έχουν φέρει την ομάδα σε δύσκολη θέση όσον αφορά τη συμμετοχή της στα πλέι οφ που είναι και ο στόχος μας. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια ακόμα στα οποία θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το καλύτερο που μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας και να κάνουμε ένα καλό πλασάρισμα. Γνωρίζουμε καλά με ποιον αντίπαλο παίζουμε αφού η ποιότητα και η δυναμική του Παναθηναϊκού είναι δεδομένη. Είχε μια μεγάλη επιτυχία μέσα στην εβδομάδα και προέρχεται από σπουδαίες νίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για εμάς είναι σημαντικό να φανούμε ανταγωνιστικοί και να παρουσιαστούμε καλή εικόνα στο παιχνίδι αυτό για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας δει και μας στηρίζει συνεχώς αλλά και για να αποκτήσουμε ψυχολογία ενόψει των δύσκολων τριών τελευταίων αγώνων που θα κρίνουν την κατάταξη μας», είπε ο Κοβίλ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης