Προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί να γίνει ο Ράιαν Γκιγκς μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο αριστεροπόδαρος Ουαλός, που βρίσκεται στο 36ο έτος της ηλικίας του, είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών των «κόκκινων διάβολων», αφού έχει παίξει σε 839 ματς, ενώ βρίσκεται στην ομάδα του Μάντσεστερ από τα 17 του χρόνια.

«Ο στόχος μου θα ήταν να κοουτσάρω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή την Εθνική Ουαλίας. Το ποδόσφαιρο είναι ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και απλώς το να σταματήσεις λίγο πριν από τα 40 και να μην κάνεις κάτι είναι δύσκολο. Μολονότι περιλαμβάνεται τόσο πολύ άγχος και πίεση, νομίζω ότι πολλοί παίκτες γίνονται προπονητές και πραγματικά το απολαμβάνουν» είπε ο Γκιγκς στη «News of the World» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω περάσει 20 χρόνια στη Γιουνάιτεντ και τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει. Ποτέ δεν είσαι σίγουρος πόσο μακριά βρίσκεσαι από το να σου δείξουν την πόρτα της εξόδου, είναι τόσο απλό».

Ο Γκιγκς έχει κατακτήσει έντεκα πρωταθλήματα Αγγλίας και δύο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ συνολικά έχει 31 τρόπαια από όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης