Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με την Καβάλα, έδωσε σήμερα ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και τη νίκη μέσα στις Σέρρες, λέγοντας:

«Η ομάδα ήταν αποφασισμένη και πήρε μια νίκη-ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο η τακτική μας ήταν πολύ καλή αμυντικά, όσον αφορά την συγκέντρωση, και πολύ καλή επιθετικά, όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας και την δημιουργία φάσεων. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι από πολύ νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε το δικαίωμα να δεχθούμε κάποια πίεση και να οπισθοχωρήσουμε κι αυτό ίσως λόγω άγχους και πίεσης για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Θέλαμε πολύ τη νίκη και δώσαμε το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να μας πιέσουν, με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι. Ήμασταν πολύ καλύτεροι στατιστικά. Θεωρώ ότι η νίκη μας βοηθάει βαθμολογικά, για να διατηρηθεί η ομάδα στο παιχνίδι της παραμονής, αγωνιστικά γιατί η ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να κερδίζει κάθε αντίπαλο και ψυχολογικά γιατί τόσο οι παίκτες όσο και η ομάδα αποκτούν εμπιστοσύνη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και λίγο μετά πρόσθεσε: «Αυτό που άλλαξε είναι η ψυχολογία των παικτών. Οι παίκτες πιστεύουν πλέον πως, όπου και να πάνε, μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Αυτή η νίκη είναι η αρχή για ανάλογα αποτελέσματα».

Στη συνέχεια μίλησε για το ματς με την Καβάλα: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Καβάλα μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι πολύ καλές ομάδες και η βαθμολογική τους θέση το αποδεικνύει. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού και οι δύο ομάδες είναι επαρχιακές. Στο παιχνίδι πάμε για να συγκεντρώσουμε βαθμό ή βαθμούς. Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Ουριμπάρι και ο Μπαστία είναι τιμωρημένοι, ενώ μας προέκυψε σήμερα ένα πρόβλημα με τον Καρέρα, ο οποίος έχει σύσπαση και θα δούμε αύριο τι θα γίνει».

Για το πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων δήλωσε: «Αν δεν μπορείς να βάλεις το γκολ, είναι λογικό να γίνεσαι ευάλωτος να το δεχτείς. Προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να βελτιωθούν οι παίκτες στην ολοκλήρωση των φάσεων. Δεν θα με ακούσετε ποτέ να λέω πως, επειδή μας λείπει ένας παίκτης, έχει πρόβλημα η ομάδα. Θεωρώ επίσης ότι όσοι βρίσκονται στο ρόστερ πρέπει να είναι σε θέση να βοηθήσουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για τον Ρίος και τις δηλώσεις που έκανε για τον Αστέρα, τόνισε: «Είναι λογικό, όταν φεύγει ένας προπονητής ή ένας παίκτης από μια ομάδα, να έχει μια πικρία. Ο Ρίος δεν βοήθησε όσο μπορούσε, αν και είναι καλός παίκτης. Αλλά συμβαίνει αυτό πολλές φορές, ένας καλός ποδοσφαιριστής να μην πιάνει. Αυτά που είπε για το κακό κλίμα στην ομάδα και ότι κάποιοι ήθελαν να τον βλάψουν δεν τα γνωρίζω και δεν τα πιστεύω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης