Δεν υπάρχει νόμος όταν η παρανομία κυριαρχεί. Το ’πιασες; Καμμία αξία δεν έχει να βγάλεις νόμο όταν δεν μπορείς να τον εφαρμόσεις. Το μόνο που θα τα καταφέρεις είναι να γελοιοποιήσεις κάθε έννοια δικαίου, νόμου, κράτους, όλα τα σχετικά.

Απαγορεύεται το καπνίζειν σε κλειστούς χώρους. Ταβέρνες, ρεστοράν, νυχτερινά κέντρα. Πλάκα κάνεις. Ο καπνιστής θα φουμάρει. Αυτός είναι ο νόμος. Οι καπνιστές. Και θα κάνουν το κορόιδο και ο μαγαζάτορας και τα θύματα του καπνιστή, οι παρακαθήμενοι πελάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι έρχεται το κράτος και λέει, μέχρι 500 ευρώ πρόστιμο όποιος πιπόβιος βγάζει καπνό από το στόμα και τη μύτη. Πλάκα κάνεις. Μόνον όσοι δεν είναι καπνιστές δεν καπνίζουν στο μαγαζί. Ντουμάνι η δουλειά.

Μέχρι 10.000 ευρώ πρόστιμο ο υπεύθυνος του μαγαζιού που επιτρέπει την καπνοκόλαση. Πλάκα κάνεις.

Συμπέρασμα. Το τσιγάρο, δηλαδή η ελευθερία του καπνιστή να επιτίθεται στον διπλανό του με πυροβολισμούς ανθυγιεινών αερίων είναι καθεστώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν, λοιπόν, το κράτος θέλει να μαζέψει φράγκα να προστιμάρει τους μη καπνιστές. Όσους συλλαμβάνονται σε κλειστούς χώρους. Όσους επιμένουν να πηγαίνουν σε ταβέρνες, εστιατόρια, μπουάτ, οτιδήποτε, όπου αποδέχονται την προσωπική τους απαξίωση, υποταγμένοι στον φασισμό των καπνιστών.

ΓΙΑ ΤΟ δίκιο τον καπνιστή γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης