Σύνθημα για νίκη στη Γερμανία επί της Ντόρτμουντ στην αναμέτρηση της 1ης Νοεμβρίου έδωσε ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός φορ, που σκόραρε για πρώτη φορά στο Champions League, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Ήταν σαν τελικός Κυπέλλου για μας, γιατί θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, για να παραμείνουμε στη διοργάνωση, και καταφέραμε να το κάνουμε. Τώρα έχουμε νέες ελπίδες και θα πρέπει να δούμε αν μπορούμε να το συνεχίσουμε αυτό και στο επόμενο παιχνίδι στη Γερμανία» είπε αρχικά ο Τζιμπούρ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να σκοράρεις στο σπίτι μας, μπροστά από τους οπαδούς μας. Πραγματικά ήταν μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και είναι σπουδαίο να είσαι σε θέση να σκοράρεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαι πολύ υπερήφανος που σκόραρα το πρώτο γκολ μου στο Champions League».

Σχετικά με την τακτική των «ερυθρόλευκων», ανέφερε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ξεκινάς με διαφορετική τακτική και αυτή συχνά μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όπως είδαμε ότι έγινε με την Ντόρτμουντ απόψε ή αλλάζοντας παίκτες από διαφορετικές θέσεις και φέρνοντας πάλι πίσω σε αυτές. Το σημαντικό πράγμα για μας είναι ότι ο προπονητής έχει εμπιστοσύνη σε εμάς και στο πλάνο του παιχνιδιού μας και αυτό με τη σειρά του μας βοηθά να παίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Με τη σειρά του, ο Άριελ Ιμπαγάσα ανέφερε: «Αισθανόμασταν την πίεση να έρχεται στον αγώνα, αφού ξέραμε ότι ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε για να κρατήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση από τη φάση των ομίλων ζωντανές. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία και καταφέραμε να κατακτήσουμε τους πρώτους τρεις βαθμούς μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, καθώς μας δίνει ελπίδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς στη Γερμανία, είπε: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στη συνέχεια απέναντι στην Ντόρτμουντ στη Γερμανία και χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα από αυτό το ματς, αν θέλουμε να προκριθούμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης