Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα υποδεχτεί την Τετάρτη τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αστέρας Τρίπολης.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, τις τελευταίες δύο αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες απέναντι σε Άρη και Εργοτέλη και θέλει να… τριτώσει το καλό κόντρα στους Πειραιώτες, προκειμένου να πάρει το προβάδισμα, εν όψει της ρεβάνς του «Καραϊσκάκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ακολούθησε, μετά από πολύμηνη απουσία ο Ζεάν Κάρλος.

Πάντως ο Βραζιλιάνος αμυντικός θεωρείται πολύ δύσκολο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά, σε αντίθεση με τον Μιλάνο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται, εν όψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης.

Από εκεί και πέρα την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Αναστασόπουλου , καθώς ο τερματοφύλακας των Αρκάδων ακολούθησε σήμερα ατομικό, ενώ όσον αφορά τον Τσέζαρεκ δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά, όμως ίσως προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης