Την άποψή του ότι τα… φαλτσοσφυρίγματα έχουν στερήσει στη Νάπολι αρκετούς βαθμούς εξέφρασε με δηλώσεις του ο Βάλτερ Ματσάρι.

«Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς εξαιτίας των λαθών που κάνουν οι διαιτητές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «παρτενοπέι», ο οποίος εν συνεχεία σχολιάζοντας την πορεία της ομάδας του στο Καμπιονάτο, τόνισε: «Έχουμε κάνει μία εξαιρετική σεζόν. Σε κάθε αγώνα οι παίκτες μου τα δίνουν όλα για να πάρουν τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση της Νάπολι με την Αταλάντα, ο Ματσάρι είπε: «Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί. Θα είναι ένα δύσκολο και πρέπει οι φίλαθλοί μας να μας βοηθήσουν».

Στόχος για τη Νάπολι είναι η κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου, με τον 50χρονο προπονητή να επισημαίνει: «Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε πάρει την τρίτη θέση, αλλά έχουμε το πλεονέκτημα. Οι παίκτες μου μπορεί να μην έχουν μεγάλη εμπειρία, αλλά προσπαθούν πάρα πολύ σε κάθε αγώνα».

Παράλληλα ο Ματσάρι έστειλε και ένα μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας: «Πρέπει να έχουν υπομονή και να μας στηρίζουν ακόμα και στα δύσκολα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης