Στις ικανότητες του Αμαρουσίου αναφέρθηκαν, μέσω των δηλώσεών τους, τόσο ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο όσο και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, με φόντο την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Top-16 το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ (20:15).

«Είναι παράξενο που το Μαρούσι δεν έχει πολύ κόσμο να το στηρίζει. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ και έχει εκπλήξει τους πάντες με την ποιότητά του. Εμείς είμαστε καταπονημένοι από τους συνεχείς αγώνες, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το νικηφόρο μας σερί και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση με νίκη την Τετάρτη και την πρώτη θέση, επικρατώντας της Παρτιζάν την άλλη εβδομάδα στην έδρα μας», τόνισε ο αρχηγός των «Μπλαουγκράνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των Καταλανών υποστήριξε: «Το Μαρούσι είναι εξαιρετική ομάδα, που ξέρει τι ζητά στο γήπεδο και έχει νικήσει ως γηπεδούχος τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και την Παρτιζάν. Αποδίδουν πάντα πολύ καλά απέναντι σε μεγάλες ομάδες.

Θα διεκδικήσουμε τη νίκη πρώτα για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση και μετά για την πρώτη θέση. Θέλουμε να νικήσουμε το Μαρούσι, για να έχουμε ήδη προκριθεί, όταν θα υποδεχτούμε την Παρτιζάν την επόμενη εβδομάδα. Οι παίκτες μου είναι κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια και τις μετακινήσεις, αλλά δουλεύουμε, για να παραμένουμε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης