Χρειάστηκαν 23 αγώνες για να αλώσει κάποια ομάδα την έδρα της παρέας του Λεμπρόν Τζέιμς. Χτες οι «λιμνάνθρωποι» έβαλαν τέλος στο εντός έδρας αήττητο των «ιπποτών», επικρατώντας με 101-91 εδραιώνοντας ταυτόχρονα την θέση τους στην κορυφή της γενικής βαθμολογίας.

Η προσωπική αναμέτρηση μεταξύ Κόμπε Μπράιαντ και Λέμπρον Τζέιμς, παρά τις μεγάλες προσδοκίες, δεν υπήρξε ιδιαίτερα θεαματική, καθώς και οι δύο κινήθηκαν στην μετριότητα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην συνολική απόδοση των ομάδων, σημείο όπου υπερέχουν αισθητά οι Λέικερς. Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή νίκη των Λείκερς επί των Καβαλίερς και πλέον θα έχουν πλεονέκτημα σε περίπτωση μεταξύ τους ισοβαθμίας με την λήξη της κανονικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντική εκτός έδρας νίκη, όμως, πέτυχαν και οι Σπερς εναντίον των Σέλτικς με 105-99. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα για την Βοστώνη μέσα σε τέσσερις ημέρες καθώς στην προηγούμενη αγωνιστική είχαν ηττηθεί από τους Λέικερς. Οι περσινοί πρωταθλητές του NBA μετά τα τελευταία αποτελέσματα μένουν πίσω στο κυνήγι της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης