Οι Μπόστον Σέλτικς θα είναι οι αντίπαλοι των Μαϊάμι Χιτ στους τελικούς της Ανατολής.

Με τον Ρατζόν Ρόντο να σημειώνει τους 11 από τους 18 πόντους του στα τελευταία 4 λεπτά, η Βοστόνη επικράτησε 85-75 των Φιλαδέλφεια 76ερς, έκανε 4-3 στη μεταξύ τους ημιτελική σειρά των πλέι οφ και τη Δευτέρα παίρνουν θέση στο τζάμπολ των τελικών της Ανατολής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον 7ο ημιτελικό ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Σίξερς, στη Βοστόνη, οι γηπεδούχοι πίεσαν στην άμυνα υποχρεώνοντας σε 15 λάθη τη Φιλαδέλφεια, ομάδα με το χαμηλότερο νούμερο λαθών στην ιστορία του ΝΒΑ.

Πιρς, Γκαρνέτ και ‘Αλλεν συνεχίζουν να ελπίζουν στην κατάκτηση του τελευταίου τους πρωταθλήματος ως παίκτες των Σέλτικς.

Ο αληθινός όμως «ήρωας» του 7ου ημιτελικού της Ανατολής, δεν ήταν άλλος από τον Ραντζόν Ρόντο.
Σημείωσε τριπλ νταμπλ με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυρίως, όμως «μίλησε» την πιο κρίσιμη στιγμή: όταν ο Πολ Πιρς χρεώθηκε με 6ο φάουλ (15 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και με εναπομείναντα χρόνο 4’16’’.

Οι Σέλτικς είχαν προβάδισμα με βραχεία κεφαλή, 71-68 και ο Ρόντο πέτυχε 9 συνεχόμενους πόντους, 80-70, 2΄ πριν τη λήξη.

Αυτό ήταν το 9ο τριπλ νταμπλ του Ρόντο φέτος, ενώ έγινε ο δεύτερος παίκτης των Σέλτικς, μετά τον Λάρι Μπερντ που σημειώνει τριπλ νταμπλ σε έβδομο αγώνα πλέι οφ.

Ο Κέβιν Γκαρνέτ σημείωσε επίσης 18 πόντους για τη Βοστόνη.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ τα πήγε πολύ καλά για τους απογοητευμένους, αλλά άστοχους σήμερα Σίξερς (15 πόντοι, 9 ασίστ, 5 κλεψίματα), όσους πέτυχε και ο Μπραντ, ενώ πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων με 18 ήταν ο Ιγκουοντάλα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης