Κάθε άλλο, παρά ικανοποίηση προκάλεσαν τα ποσά των επιχορηγήσεων που ανακοινώθηκαν από την ΓΓΑ στον ΣΕΓΑΣ, που, μέσω ανακοίνωσής του, απειλεί με αναστολή των δραστηριοτήτων του αν δεν βρεθεί μία δίκαιη λύση.

«Τα τελευταία τρία χρόνια επιχειρείται από την ΓΓΑ μία άδικη και βίαιη ανατροπή της οικονομικής αξιολόγησης των ομοσπονδιών και των αθλημάτων, χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, αξιολόγηση και με βάση πολυετή αναπτυξιακά προγράμματα, όπως πομπωδώς εξήγγειλε ο γγΑ τους πρώτους μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι: «Ο ΣΕΓΑΣ κάνει έκκληση στους κ.κ. Γερουλάνο και Νικητιάδη να παρέμβουν για να δοθεί δίκαιη λύση τόσο για τις επιχορηγήσεις του 2012, όσο και για τις περικοπές του 2011, που δημιούργησαν οικονομικό και διαχειριστικό αδιέξοδο.

Η διαχείριση της οικονομικής κρίσης και οι περικοπές, που επιβάλει το Υπουργείο Οικονομικών και στον αθλητισμό δεν μπορούν να εφαρμόζονται χωρίς δίκαιο και αναλογικό καταμερισμό των περικοπών τόσο για το 2011, όσο και για το 2012».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης