Την άποψη, πως η ΑΕΚ έπαιξε καλά απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά αδικήθηκε από τη διαιτησία, εξέφρασε μέσω της προσωπική του ιστοσελίδας ο Krisztian Nemeth. Ο Ούγγρος επιθετικός, που σκόραρε το γκολ της ΑΕΚ, αναφέρθηκε και στο κλίμα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της Ένωσης.

«Το κλίμα πριν τον αγώνα ήταν φοβερό, αλλά ευτυχώς δεν είμαι ο τύπος που αγχώνεται. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά αδικηθήκαμε. Δεν γνωρίζω τον διαιτητή για να πω αν ήταν σε κακή μέρα, αλλά μας αδικούσε συνέχεια. Στο 0-0 ο Mellberg έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά έδωσε κόρνερ και δεν καταλόγισε το καθαρό πέναλτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν σκόραρα ένιωσα απίστευτη χαρά και το στάδιο σηκώθηκε στο πόδι. Λίγο αργότερα υπήρχε μία αμφισβητούμενη φάση μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όταν υπήρχε μία κόντρα με πόδι αντιπάλου, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα ως το τέλος του αγώνα και χάσαμε με 2-1», είπε αρχικά ο Nemeth.

Όσο για τους φιλάθλους της ΑΕΚ και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ΟΑΚΑ, ανέφερε: «Οι φίλαθλοι μάς χειροκρότησαν, αλλά έπρεπε ο διαιτητής να προστατευτεί, γιατί έγιναν σκηνές που δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου. Δεν έχω αγωνιστεί ποτέ μπροστά σε τόσο φανατικό κοινό. Οι διοικούντες μου είχαν πει πριν τον αγώνα πως η ατμόσφαιρα συγκρίνεται με αυτή του «Anfield» και νόμιζα πως υπερέβαλαν. Όμως διαπίστωσα πως δεν αστειεύονταν».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δώρο… Τοροσίδη», Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009, 10:18

Η νίκη του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα στον… ουσιαστικό του αντίπαλο!, Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009, 23:51

Απέδρασε με «τρίποντο» από το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός, Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009, 23:45

Αν έχεις «Τόρο» διάβαινε…, Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009, 23:10

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης