Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, όπως αυτό προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Νέος πρόεδρος του ΣΕΟ είναι ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, Δημοσθένης Ταμπάκος, με αντιπρόεδρο τον δις Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, Βασίλη Πολύμερο, και γενική γραμματέα την «ασημένια» Ολυμπιονίκη της Αθήνας στην υδατοσφαίριση, Εύη Μωραϊτίδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρέη ειδικού γραμματέα θα εκτελεί ο παλιός πρωταθλητής του επί κοντώ, Χρήστος Παπανικολάου, και ταμία ο επί σειρά ετών αρχηγός της εθνικής χάντμπολ, Νίκος Γραμματικός.

Το νέο Δ.Σ. συμπληρώνεται από τα μέλη Βούλα Κοζομπόλη, Ειρήνη Αϊνδηλή, Γιώργο Σιγάλα και Πέτρο Γαλακτόπουλο.

Το νέο Δ.Σ.του Συλλόγου αποφάσισε να ενεργοποιήσει μία «εκστρατεία για την κοινωνία», με σκοπό να προσφέρει στους τομείς που έχει γνώση, σε συνεργασία με επιστημονικούς, κρατικούς και κοινωνικούς φορείς, με βασικούς σκοπούς: Την παρακίνηση των παιδιών, των νέων και των οικογενειών προς τη δημιουργική απασχόληση, την άσκηση, την άθληση και τον πολιτισμό, Την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας, τη γνώση της υγιεινής διατροφής, την αντιμετώπιση της βίας και του χουλιγκανισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης