Σύμφωνα με την αρχική πρόγνωση, υπάρχουν 30% πιθανότητες χιονιού στο Νιου Τζέρζεϊ την ημέρα διεξαγωγής του Super Bowl XLVIII.

Είναι ακόμα νωρίς για οριστική εκτίμηση, καθώς ο τελικός των playoffs του NFL ανάμεσα στους Ντένβερ Μπρόνκος και τους Σιάτλ Σίχοκς έχει προγραμματιστεί για τη μεθεπόμενη Κυριακή (03/02, 01:30), αλλά η βορειοαμερικανική λίγκα φούτμπολ έχει αναφέρει παλιότερα πως σε περίπτωση έντονης κακοκαιρίας θα αλλάξει την ημερομηνία. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να οριστεί το ματς Σάββατο, Δευτέρα ή Τρίτη έπειτα από μεταγενέστερες προγνώσεις, ενώ στη χειρότερη περίπτωση θα αναβληθεί για τις 9 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο πρώην tackle των Ντάλας Καουμπόις, Josh Brent, καταδικάστηκε σε 180 ημέρες φυλάκισης και 10ετή αναστολή, αφού κρίθηκε ένοχος απέναντι σε κατηγορίας δολοφονίας του συμπαίκτη του, Jerry Brown, υπό επήρεια ουσιών. Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα του θύματος επανέλαβε πρόσφατα πως έχει συγχωρέσει τον Brent.

Ακόμα, ο tight end των Ουάσινγκτον Ρέντσκινς, Jason La Canfora, ο οποίος φέτος θα γίνει unrestricted free agent, κινδυνεύει με τιμωρία έξι αγωνιστικών λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών, όπως αποκάλυψε το CBS Sports. Τέλος, ο 33χρονος David Diehl (tackle/guard) των Νιου Γιορκ Τζάιαντς επισημοποίησε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης