«Νίκη και στην Αθήνα»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012, 01:02
«Νίκη και στην Αθήνα»
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα από την εύκολη νίκη της ομάδας του επί της Μάδεργουελ, η οποία φέρνει το «τριφύλλι» μια ανάσα από τα play off του Champions League και τα υπερπολύτιμα 6 εκατ. ευρώ που θα βάλει στα ταμεία του ο σύλλογος.

«Είχα πει ότι ο αγώνας αυτός θα είναι δύσκολος. Αλλά ξέραμε καλά και δουλέψαμε καλά πάνω σ' αυτή την ομάδα. Υπήρχε σε ένα μεγάλο μέρος του αγώνα πίεση από την πλευρά της Μάδεργουελ.

Αυτό εξελίχθηκε υπέρ μας, διότι όποτε είχαμε την ευκαιρία να βγούμε μπροστά, βρήκαμε χώρους για να επιτεθούμε και δημιουργήσαμε φάσεις μπροστά στην εστία της. Η Μάδεργουελ είναι μία ομάδα που δουλεύει πολύ, παίζει ένα δύσκολο ποδόσφαιρο που δεν το αντιμετωπίζεις εύκολα. Ήταν μία σωστή και δίκαιη νίκη και θα συνεχίσουμε με την ίδια φιλοδοξία και θέληση για να πάρουμε τη νίκη και στην Αθήνα».

-Είστε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας σας σ' αυτό το πολύ οριακό παιχνίδι για τη συνέχεια της σεζόν;

«Η υποχρέωσή μας είναι να νικήσουμε και τον επόμενο αγώνα για να προκριθούμε, για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το να κερδίσεις μόνο τον έναν αγώνα δεν σημαίνει ότι προκρίθηκες αυτομάτως. Ο σκοπός μας είναι να πάρουμε νίκες και στα δύο ματς.
Έχουμε πλέον το αβαντάζ και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Κι όπως είδα αυτή την ομάδα σήμερα θα παίξει για τη νίκη και στην Αθήνα. Κάτι που είναι καλό και για εμάς, για το παιχνίδι μας στη ρεβάνς και για το ποδόσφαιρο γενικά».

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012, 01:02