Την ικανοποίησή του για τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στα φιλικά του στο Τορόντο με αντίπαλους τις Ίντερ (3-2) και Μίλαν (0-0) εξέφρασε με δηλώσεις του ο Νίκος Νιόπλιας, κατά την άφιξη των «πρασίνων» στο «Ελ. Βενιζέλος» σήμερα το μεσημέρι.

«Τα κέρδη νομίζω ότι είναι σημαντικά όταν παίζουμε κόντρα σε τέτοιες ομάδες που είναι στον ευρωπαϊκό χώρο δυνατές και τις οποίες υπάρχει περίπτωση να τις αντιμετωπίσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε αρχικά ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το σημαντικότερο είναι πάνω από όλα ο χαρακτήρας που χτίζεις ως ομάδα. Η αυτοπεποίθηση που αποκτούν οι ποδοσφαιριστές. Το πρώτο είναι αυτό, αλλά να μην σταθούμε στα φιλικά παιχνίδια, αλλά γενικότερα στην προετοιμασία που έχουμε κάνει. Ήταν ένας καλός χρόνος αυτός. Δουλέψαμε καλά και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο γιατί έχουμε ακόμα 20 μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς».

Ερωτηθείς για το ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι των «πρασίνων», ο Κοζανίτης τεχνικός είπε ότι «οι προσδοκίες πάντα στον Παναθηναϊκό ήταν μεγάλες. Πρέπει να έχεις στόχους και με αυτό τον τρόπο πρέπει να ζούμε με την πίεση. Όποιος είναι σε αυτό το κλαμπ πρέπει να είναι μαθημένος να ζει με την πίεση». Οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ίντερ και τη Μίλαν δεν εξέπληξαν τον Έλληνα τεχνικό. «Φυσικά και περιμέναμε αυτές τις εμφανίσεις. Πάντα περιμένουμε. Στην ομάδα μας δεν έχει αλλάξει, κάτι έχουν προστεθεί δύο άτομα. Γνωρίζουμε ο ένας με τον άλλον. Δεν είναι κάτι που μπορεί να με εκπλήξει οι καλές εμφανίσεις στα φιλικά. Το θετικό είναι ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Σε ερώτηση για το αν θα γίνει ακόμη μια μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως «Για τη μεταγραφική ενίσχυση δεν μπορώ να σας απαντήσω εγώ. Έχω δώσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού την έκθεση μου και αυτοί μπορούν να σας απαντήσουν πάνω σε αυτό». Από τον 46χρονο προπονητή ζητήθηκε και ένα σχόλιο για τους Γκοβού και Μπουμσονγκ. «Πιστεύω ότι χρόνο με το χρόνο θα είναι καλύτεροι. Ο χρόνος κυλά θετικά για αυτούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ κατά την άφιξη της ομάδας έκανε και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.
Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος και χαρούμενος από την απόδοση της ομάδας στα δύο φιλικά με ‘Ιντερ και Μίλαν:

«Κάναμε καλά παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε και άλλο γιατί δεν κάναμε όλα όσα μπορούσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος όμως για αυτές τις εμφανίσεις μας σε αυτό το χρονικό σημείο». Στη συνέχεια ο Γάλλος αμυντικός αναφέρθηκε και στην πρώτη του συμμετοχή με το «τριφύλλι» στο στήθος: «Στην αρχή ήταν δύσκολα, γιατί δεν ξέρω ακόμα καλά τους συμπαίκτες μου. Μετά από λίγα λεπτά άρχισαν όλα να πηγαίνουν καλύτερα. Αυτό που έχω να κάνω τώρα είναι να συνηθίσω το παιχνίδι των συμπαικτών μου και όλα θα πηγαίνουν καλύτερα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης