Ο Ολυμπιακός έχει πάρει για τα καλά τον… αέρα της Κάχα Λαμποράλ τη φετινή σεζόν, καθώς στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις οι Πειραιώτες σημείωσαν ισάριθμες νίκες.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωπες αύριο στην πρεμιέρα του Top 16 της Euroleague, με τον Αντρές Νοτσιόνι να δηλώνει ότι δεν πρέπει να τριτώσει το… κακό για τον σύλλογο της Βιτόρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να μπούμε με το δεξί σε αυτή τη νέα φάση. Το Top 16 είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες και δεν βλέπω κάποια ομάδα που να μην μπορούμε να κερδίσουμε.

Η ήττα μας από τον Ολυμπιακό στη Βιτόρια στην προηγούμενη φάση πυροδότησε εξελίξεις στην ομάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να νικήσουμε, γιατί ο Ολυμπιακός μας έχει κερδίσει ήδη δύο φορές φέτος και την τελευταία με μεγάλη διαφορά.

Η προσθήκη του Ομάρ Κουκ θα μας βοηθήσει, είναι πολύ καλός πλέι μέικερ, οργανώνει καλά το παιχνίδι και κάνει καλή δουλειά στην άμυνα”, δήλωσε στην elcorreo.com ο 33άχρονος αργεντινός φόργουορντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε και ο Σαν Εμετέριο, που τόνισε από την πλευρά του: «Θέλω να παίξουμε στα προημιτελικά. Είμαστε μια ομάδα με ιστορία στην Euroleague και πρέπει να έχουμε υψηλούς στόχους.

Θα πρέπει να φιλοδοξούμε να φτάσουμε στην επόμενη φάση. Για να τα καταφέρουμε, θα πρέπει να αρχίσουμε με νίκη απέναντι σε μια ομάδα που όταν ήρθε πρόσφατα στη Βιτόρια μας συνέτριψε. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης