Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος εξέτισε την ποινή των οκτώ αγωνιστικών που του είχε επιβάλει η Αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο τεχνικός των «ρεντς», Κένι Νταλγκλίς, μιλώντας για την επάνοδο του Ουρουγουανού επιθετικού στους αγώνες της ομάδας του, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η συγκεκριμένη «καμπάνα» αποτέλεσε μάθημα για τον παίκτη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι σίγουρος ότι έμαθε πολλά από την τιμωρία του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Λουίς θα είναι και πάλι μαζί μας, αφού είναι γεγονός πως είμαστε πολύ καλύτεροι όταν είναι και αυτός στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά o Σκωτσέζος τεχνικός.

Aναφορικά με την πορεία της Λίβερπουλ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ ο Νταλγκλίς, τόνισε: «Θα μπορούσαμε να έχουμε -και πιστεύω ότι το αξίζαμε- πολύ περισσότερους πόντους απ’ όσους έχουμε τώρα. Βάσει εμφανίσεων το δικαιούμασταν, όμως δεν τους έχουμε πάρει.

Πιστεύουμε σ’ αυτό που έχουμε ξεκινήσει και στο αποτέλεσμα που θα έχει η δουλειά μας. Πιστεύουμε ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης