Δραματικές στιγμές περνάει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος έχασε τη γυναίκα του σε τροχαίο στην Ουκρανία, την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στη Ζόρια.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο το απόγευμα της Παρασκευής ολοκλήρωσε τον δανεισμό του από την ΑΕΚ στη Ζόρια για ενάμιση χρόνο, με την ουκρανική ομάδα να διατηρεί οψιόν αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, όπως μεταδίδουν τα ουκρανικά Μέσα, η γυναίκα του 27χρονου ποδοσφαιριστή, Βικτόρια Νταντσένκο οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ το όχημά της συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας και υπέστη σημαντικές ζημιές.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν διασώστες και ανέσυραν το σώμα μιας γυναίκας. Όπως διαπιστώθηκε στο ΙΧ βρισκόταν η Βικτόρια Νταντσένκο, σύζυγος του Ουκρανού ποδοσφαιριστή, η οποία, όπως τονίζεται, είναι νεκρή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σύζυγος του Νταντσένκο είχε μεταφέρει τον 27χρονο ποδοσφαιριστή στο αεροδρόμιο του Κιέβου για να πετάξει για Ζαπορίζιε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή της.

Οι άνθρωποι της Ζόρια επιβεβαίωσαν στην ΑΕΚ το τραγικό συμβάν, τονίζοντας πως ο Νταντσένκο έμαθε για το δυστύχημα της συζύγου του αμέσως μετά τις υπογραφές.

 

Ο Νταντσένκο με την αδικοχαμένη σύζυγό του σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές τους:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης