Ευχαριστημένος από τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Χέσους Ντάτολο κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σήμερα το πρωί. Ο Αργεντινός τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με τη νέα του ομάδα και αποκάλυψε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαι ευτυχισμένος που έρχομαι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα. Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή μου έπαιξε το γεγονός ότι η ομάδα συμμετέχει στο Champions League και θέλω πολύ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής με την εθνική Αργεντινής. Θέλω να κατακτήσω τίτλους και θα προσπαθήσω να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια. Είμαι σε καλή κατάσταση και θέλω να είμαι στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας. Θέλω να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, να προσφέρω και να κατακτήσω τίτλους. Θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του Μαραντόνα», τόνισε ο 24χρονος αριστερού μέσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο ο Ντάτολο θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Ο Ολυμπιακός διατηρεί οψιόν απόκτησης του παίκτη, για τον οποίο θα πρέπει να καταβάλει 5,5 εκατ. ευρώ στη Νάπολι.

Διαβάστε επίσης:

Ανακοίνωσε Ντάτολο ο Ολυμπιακός, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010, 22:17

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης