«Μπαρούτι» μυρίζουν το τελευταίο διάστημα τα αποδυτήρια της Σίτι, με τον τεχνικό των «πολιτών», Ρομπέρτο Μαντσίνι, να έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο.

Όσο η ομάδα πραγματοποιούσε πορεία πρωταθλητισμού, τα προβλήματα ήταν κρυμμένα κάτω από το… χαλί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη στιγμή, ωστόσο, που ξεκίνησε η αγωνιστική καθίζηση και ο τίτλος του πρωταθλητή φαίνεται ότι θα καταλήξει και φέτος στην άλλη ομάδα της πόλης, τη Γιουνάιτεντ, τα κρούσματα απειθαρχίας είναι διαδοχικά στο στρατόπεδο των «σίτιζενς».

«Πέτρα του σκανδάλου» σε αρκετές περιπτώσεις φαίνεται ότι είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος μπορεί να είναι ένας χαρισματικός ποδοσφαιριστής, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην ομάδα με τη συμπεριφορά του.

Αυτό, άλλωστε, δήλωσε ευθέως ο συμπαίκτης του στη Σίτι, Νάιτζελ Ντε Γιονγκ, μιλώντας στην ολλανδική εφημερίδα «NUsport». Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο διεθνής μεσοαμυντικός υποστήριξε ότι ο Ιταλός επιθετικός είναι ένας… ανόητος, που πρέπει κάποτε να μεγαλώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντε Γιονγκ είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας που πήρε ευθέως θέση για ένα θέμα το οποίο έχει πάρει διαστάσεις και απειλεί τη συνοχή της Σίτι. «Μερικές φορές ο Μάριο συμπεριφέρεται σαν ηλίθιος, άλλες πάλι σαν ιδιοφυΐα.

Είναι πάρα πολλοί εκείνοι που περιμένουν να κάνει κάτι ανόητο, με αποτέλεσμα να αισθάνεται υποχρεωμένος να τους ικανοποιήσει» ήταν τα λόγια του Ντε Γιονγκ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης