Δηλώσεις για τον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ ανδρών ανάμεσα στον Πανελλήνιο και τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί αύριο (18:45 ΣΚΑΪ) στο ΟΑΚΑ έκανε στο επίσημο site του EΣΑΚΕ ο Τζος Ντεϊβις.

Ο φόργουορντ των «Ολυμπιονικών» συγκεκριμένα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη για την αυριανή αναμέτρηση με το «τριφύλλι», τονίζοντας παράλληλα ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι είμαστε αρκετά έτοιμοι για τη συνέχεια των πλέι οφ. Παρότι η διακοπή ήταν μεγάλη, θεωρώ ότι μας έκανε καλό διότι προερχόμασταν από συνεχόμενα παιχνίδια και βρήκαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε. Τώρα είμαστε όμως απόλυτα έτοιμοι. Σίγουρα τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι εύκολα. Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Δηλώσεις στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ, έκανε και ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Ζούρος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος την δεδομένη στιγμή: «Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα. Στα τελευταία παιχνίδια έδειξε ότι έχει βρει και πάλι τον καλό του εαυτό. Από την πλευρά μας θέλουμε να βρούμε και πάλι το ρυθμό μας και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης