Για το παιχνίδι του Άρη με την Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ μίλησε ο Ρον Ντέιβις, τονίζοντας ότι για να κερδίσουν οι «κίτρινοι» για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια εβδομάδα τη γαλλική ομάδα, θα πρέπει να παρουσιάσουν την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος όπως στο Αλεξάνδρειο.
 
«Πάμε στην Γαλλία με ανεβασμένη ψυχολογία. Είχαμε κάνει κάποια συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα όμως μετά τις δύο νίκες η ψυχολογία μας έχει ανέβει. Όλα τα παιδιά αισθάνονται καλύτερα και παίζουν πιο συγκεντρωμένα.
 
Νομίζω ότι πρέπει όλα τα παιδιά να παίξουμε με την ίδια ένταση που παίξαμε και στο πρώτο ματς. Την ίδια ένταση, το ίδιο πάθος και να τους ασκήσουμε μεγάλη πίεση. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και σίγουρα θα υπάρχει μεγάλη πίεση και στις δύο ομάδες. Για μας είναι το σημαντικότερο παιχνίδι», υποστήριξε ο Ντέιβις.
 
Κι όσο για τις δικές του φιλοδοξίες και το επίπεδο ετοιμότητας του σημείωσε: «Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Και εγώ και όλα τα παιδιά μπαίνουμε μέσα και προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό. Παίζω με την καρδιά μου σε κάθε ματς και έχω πάντα την ίδια ένταση».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης