Ανυπόμονος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Άρη εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ρόναλντ Ντέιβις.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αφίχθη σήμερα στη Θεσσαλονίκη για ν’ αντικαταστήσει στο ρόστερ των «κίτρινων» τον Άντριαν Όλιβερ, θα συμμετέχει στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας του Βαγγέλη Αλεξανδρή και θα ταξιδέψει με την ομάδα στη Δράμα για το αυριανό παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ήρθα σε μια ιστορική ομάδα. Αυτό μου έδωσε να καταλάβω ο μάνατζερ της ομάδας (σ.σ. Βασίλης Βουρτζούμης), όσο κατευθυνόμασταν από το αεροδρόμιο για το γήπεδο. Μου αρέσει πολύ που βρίσκομαι εδώ. Ειδικά το γήπεδο. Μόλις φτάσαμε και είδα την εξωτερική του πλευρά, συμπέρανα πως είναι πολύ μεγάλο. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι πολύ ευγενικοί μαζί μου και πραγματικά νιώθω πολύ όμορφα.

Είναι χαρά μου να βρίσκομαι στον Άρη και ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του που μου έδωσαν την ευκαιρία να αποτελέσω και εγώ κομμάτι της ιστορίας αυτού του συλλόγου» δήλωσε αρχικά ο νεοαποκτηθείς άσος των «κίτρινων» στο επίσημο site του «αυτοκράτορα».

Εν συνεχεία, ο 29χρονος άσος, μιλώντας για τους αγωνιστικούς στόχους της νέας του ομάδας, ανέφερε: «Θέλω να κερδίζω. Με ενδιαφέρει φυσικά να παίζω καλά, αλλά πάνω από όλα θέλω να κερδίζω. Το πιο σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Μπορώ να σκοράρω, να αμύνομαι, να μαζεύω ριμπάουντ και γενικότερα να αγωνίζομαι σκληρά, κάνοντας ότι μου ζητήσει ο κόουτς. Θα κάνω μερικές προπονήσεις με την ομάδα και όλα θα έρθουν από μόνα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανυπομονώ να γνωριστώ με τον κόουτς, τους συμπαίκτες μου, αλλά και να φανώ αντάξιος της ευκαιρίας που μου δόθηκε να αποτελέσω μέλος σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Παράλληλα, αντιμετωπίζω σαν μια έξτρα πρόκληση τη συμμετοχή μου στο EuroCup, καθότι δεν έχω ξανά παίξει στη συγκεκριμένη διοργάνωση».

Καταλήγοντας, ο Αμερικανός άσος δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Άρη. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Γι’ αυτό δεν θα αρχίσω να εγγυώμαι είσοδο στα πλέι οφ και κατάκτηση πρωταθλήματος. Οι επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα στο παρκέ. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι θα παίζω κάθε βράδυ σκληρά και με όλη μου την καρδιά για τον Άρη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης