Δύσκολο χαρακτήρισε ο Στεφάν Ντεμόλ τον προσεχή εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός του «Άγιαξ» της Ηπείρου, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης του Αγρινίου, χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε αρχικά στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την Επιτροπή του Σταδίου, η οποία δεν επέτρεψε στην ομάδα να προπονηθεί στο ΠΕΑΚΙ,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ανατολής που μας επέτρεψαν να προπονηθούμε στο γήπεδό τους, ενώ άλλοι άνθρωποι φαίνεται ότι δεν είναι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν μας αφήνουν να προπονηθούμε στο ΠΕΑΚΙ.

Δεν γνωρίζω το λόγο που μας επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε μόνο το μεσαίο γήπεδο στο ΠΕΑΚΙ και όχι τα άλλα δύο. Αυτό είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για μια επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου. Τουλάχιστον μέσω της δουλειάς που έγινε στο ΠΕΑΚΙ νόμιζα ότι θα έχουμε περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους και θα χρησιμοποιούμε τις εγκαταστάσεις. Το θέμα αυτό δεν τελειώνει εδώ, αλλά βάζω προς το παρόν μια τελεία» τόνισε ο Ντεμόλ για το πρόβλημα που έχει προκύψει  με την Επιτροπή του Σταδίου.

Εν συνεχεία μίλησε για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και τη νίκη με 3-1: «Είναι πάρα πολύ ωραίο όταν αυτά που σχεδιάζεις από πριν, σου πιάνουν στο παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες έπιασαν πολύ καλή απόδοση και όπως είδατε και εσείς ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. Αποφασίσαμε να παίξουμε από την αρχή σε υψηλό τέμπο και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πλήρως».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς να μιλήσει για το επερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό, τόνισε: «Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε τον Παναιτωλικό από πέρυσι, ενώ τον είδαμε και φέτος στα πρώτα τρία ματς. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που μας νίκησαν πέρυσι στην κούρσα για τον τίτλο, εμείς θέλουμε να τους νικήσουμε την Κυριακή. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα έχω την ευκαιρία να συγχαρώ τον αντίπαλο προπονητή για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Θα είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με τις ίδιες ιδιότητες και τους ίδιους στόχους, οπότε υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε λίγες πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα και επέλεξα να παίξουμε ανοιχτά για να κερδίσουμε σε αυτοπεποίθηση».

Ο Βέλγος τεχνικός είπε ακόμη ότι όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι εκτός του Φέγκρους, πως ο Βάντερσον θα βρίσκεται στην αποστολή και για τον Μαμαντού ότι περιμένουν την μπλε κάρτα, αλλά δεν έχει κάνει προετοιμασία και δεν μπορεί να βγάλει ενενηντάλεπτο. Πρόσθεσε όμως ότι μπορεί να βοηθήσει για λίγο εφόσον χρειαστεί.

Τέλος, σε ερώτηση για τον Σκούφαλη απάντησε: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες σκέφτηκα αρκετά την περίπτωσή του. Είδα ότι έδειχνε μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις της ομάδας Νέων και την Δευτέρα επικοινώνησα με τον πρόεδρο ζητώντας την επιστροφή του Σκούφαλη στη μεγάλη ομάδα. Την επομένη ο Μανώλης πέρασε από εργομετρικά και επέστρεψε. Στη θέση του Σκούφαλη υπάρχουν όμως πέντε παίκτες, οπότε θα τους αφήσω να ανταγωνιστούν για να επιλέξω τον καλύτερο».

Tους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Θέμης Τζημόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και προσφέραμε θέαμα στον κόσμο. Συνεχίζουμε έτσι και θα πάμε στο Αγρίνιο για τη νίκη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης