To φετινό ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι ξεχωριστό. Η Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο κοντράρεται με τη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα στο ματς που ξεχωρίζει στην ποδοσφαιρική Ευρώπη το Σαββατοκύριακο.

Οι δύο συμπολίτισσες έχουν αρχίσει το ίδιο εντυπωσιακά τη νέα τους εποχή μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, σε αντίθεση με τον Καταλανό ομόλογό του που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κουν Αγουέρο.

Ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια των «πολιτών» θα κάνει ο Κλαούντιο Μπράβο, ενώ ίσως την παρθενική τους εμφάνιση να κάνουν και οι Σανέ και Γκουντογκάν.

Η προϊστορία είναι υπέρ των «διαβόλων» που μετρούν 71 νίκες και 49 ήττες (51 ματς ισόπαλα) σε επίσημες διοργανώσεις απέναντι στη Σίτι, που πάντως έχει κερδίσει στις τρεις από τις πέντε τελευταίες της επισκέψεις στο «Ολντ Τράφορντ» για το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιθανές συνθέσεις:

Μαν. Γιουνάιτεντ (Μουρίνιο): Ντε Χέα, Μπαγί, Μπλιντ, Βαλένσια, Σο, Φελαϊνί, Πογκμπά, Μάτα, Ρούνεϊ, Μαρσιάλ, Ιμπραΐμοβιτς.

Μαν. Σίτι (Γκουαρντιόλα): Μπράβο, Στόουνς, Κολάροφ, Κλισί, Σανιά, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Σίλβα, Στέρλινγκ, Ντε Μπρόινε, Νολίτο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης