Το πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν διεξάγεται στο ΟΑΚΑ (20:30, Νova1), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Και οι δύο ομάδες, μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο, μοιράζονται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν εκεί.

Ντεμπούτο για την ΑΕΚ στον πάγκο θα κάνει ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος αντικατέστησε τον Μανόλο Χιμένεθ. Στην αποστολή της ΑΕΚ ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε τους Αραμπατζή, Μοσχονά, Γεωργέα, Κοντοέ, Δέλλα, Κάλα, Μανωλά, Καράμπελα, Λαγό, Μάκο, Βάργκας, Γκέντσογλου, Καφέ, Γκερέιρο, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Μπερνς, Σιαλμά, Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλο και Μπέλεκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ενδεκάδα αναμένεται να εμπιστευτεί τον Αραμπατζή και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Καράμπελα ή Κοντοέ, Μανωλά, Κάλα ή Δέλλα και Γεωργέα. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Μάκος, Βάργκας και Λαγός, οι Λεονάρντο, Γκούντγιονσεν στα άκρα και ο Λυμπερόπουλος στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός που έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, θα έχει στο μυαλό του και το παιχνίδι κόντρα στην Ντόρτμουντ για το Champions League.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Τοροσίδης και ο Μανιάτης, κάτι που σημαίνει ότι στα δεξιά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μοντέστο. Αν ο Βαλβέρδε επιλέξει να μην χρησιμοποιήσει τον Μέλμπεργκ, θέση στην ενδεκάδα θα πάρει ο Μαρκάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέρμα θα αγωνιστεί ο Κοστάντσο, και στην άμυνα σίγουροι θεωρούνται οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χολέμπας.

Στα χαφ την τριπλέτα θα σχηματίσουν οι Μακούν, Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα. Δεξιά θα παίξει ο Φουστέρ, αριστερά ο Μιραλάς και προωθημένος ο Τζιμπούρ.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Μέγερι, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Μόνχε, Πάντελιτς και Χαβίτο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης