Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν κατά την επιστροφή της αποστολής της Λάρισας στη θεσσαλική πόλη, μετά την ήττα με 3-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Περίπου 500 οπαδοί, εξοργισμένοι από τη νέα αποτυχία της ομάδας τους, η οποία βρίσκεται βυθισμένη στον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα, περίμεναν με άγριες διαθέσεις τους παίκτες έξω από το ξενοδοχείο Ιμπέριαλ, στο οποίο επρόκειτο να καταλύσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν η αποστολή των «βυσσινί» έφτασε εκεί λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα οι συγκεντρωμένοι οπαδοί υποδέχθηκαν το πούλμαν των Θεσσαλών με αυγά, γιαούρτια αλλά και πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσουν τρία από τα πλαϊνά τζάμια του και να ραγίσει το παρμπρίζ!

Οι παίκτες της Λάρισας μάλιστα, βλέποντας την κατάσταση να είναι έκρυθμη, έμειναν κλειδωμένοι μέσα στο πούλμαν μέχρι τις 7, όντας πολιορκούμενοι από το πλήθος.

Έγινε προσπάθεια να βγει αντιπροσωπεία των παικτών και να μιλήσει στους οπαδούς, κάτι που δεν ήταν εφικτό.  Όσες φορές προσπάθησαν οι παίκτες να βγουν έξω, οι οπαδοί έκαναν ντου και ξημέρωσαν οι «βυσσινί» στο λεωφορείο.
Μόνο ο γυμναστής της ομάδας Νεκτάριος Πανταζής και ο νεαρός Σιατραβάνης (τον περίμενε ο πατέρας του και οι οπαδοί τον άφησαν να φύγει) μπόρεσαν να αποχωρήσουν το χώρο εκείνο και να βγουν από το πούλμαν δίχως να συμβεί το παραμικρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο μετά τις 6 το πρωί ο αρχηγός της ΑΕΛ, Νίκος Νταμπίζας επιχείρησε να μιλήσει με τους εξαγριωμένους οπαδούς, οι οποίοι που του εξήγησαν σε υψηλούς τόνους πως η κατάσταση δεν πάει άλλο! ‘

«Αν δεν σώσετε την ομάδα μην τυχόν σας πετύχουμε έξω για ποτό και καφέ», ήταν το μήνυμα των οπαδών που προκάλεσαν υλικές ζημιές στο πούλμαν, οι οποίες ανέρχονται περίπου στα 40.000 ευρώ, καθώς έσπασαν τζάμια και έσκασαν τα λάστιχα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης