Η νίκη (3-1) του Ολυμπιακού στην Τρίπολη επί του τοπικού Αστέρα, η οποία «γαρνιρίστηκε» ιδανικά από την ανέλπιστη ήττα (2-0) του Παναθηναϊκού από την Καβάλα, έκανε και πάλι αμφίρροπη τη μάχη της διεκδίκησης του φετινού τίτλου.

Η ομάδα του Πειραιά, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, πλησίασε στους τρεις βαθμούς τους «πράσινους» και, όπως είναι λογικό, η αισιοδοξία για το πρωτάθλημα στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» έχει επιστρέψει για τα καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδεικτικές του κλίματος που υπάρχει πλέον στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων είναι οι δηλώσεις του Ντουντού Σεαρένσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού, μιλώντας στο ESPN, χαρακτήρισε «ονειρεμένο» το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, επισημαίνοντας ότι οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» μπορούν και πάλι να πιστεύουν στον τίτλο.

Βέβαια, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πειραιά υπενθύμισε ότι «πρέπει να θυμόμαστε πως έχουμε ακόμη κι έναν αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο για τους φιλάθλους μας, που μπορούν να πιστεύουν και πάλι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απομένουν ακόμη οκτώ αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της περιόδου, πρέπει να θυμόμαστε πως έχουμε ακόμη κι έναν αγώνα με τον Παναθηναϊκό», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του έμπειρου μέσου.

Ο Ντουντού, ως γνωστόν, βρίσκεται στα «πιτς», λόγω ενός τραυματισμού, ωστόσο, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με την Μπορντό για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα γκολ από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης