Ρεαλιστής εμφανίστηκε ο Τζίμι Ντουρμάζ μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Γιουρόπα Λιγκ, με τον Σουηδό μεσοεπιθετικό να δηλώνει ότι η ομάδα του πρέπει πια να κοιτάξει μπροστά, αφού δεν μπορεί να αλλάξει το παρελθόν.

«Ήταν μεγάλη η πρόκληση μετά το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν δύσκολο να προκριθούμε. Ξεκινήσαμε καλά, όπως συνηθίζουμε, στα πρώτα 15 λεπτά. Μετά δεν κάναμε αυτά που είχαμε προετοιμάσει. Δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ και όλα τελείωσαν» υπογράμμισε ο 25χρονος ακραίος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προσπαθήσαμε, γνωρίζαμε όμως ότι έπρεπε να βάλουμε τέσσερα γκολ για να προκριθούμε και ότι αυτό ήταν δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με πίστη ότι θα τα καταφέρουμε, όμως ήρθε η κόκκινη κάρτα και έγινε ακόμα πιο δύσκολο» πρόσθεσε ο Ντουρμάζ.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει κούραση από τους συνεχείς αγώνες απάντησε πως «όχι, παίζουμε στον Ολυμπιακό και ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλά παιχνίδια σε πολλές διοργανώσεις. Ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, γιατί συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θέλουμε να τα κατακτήσουμε. Το μόνο που μένει είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Όσο για το αν η ομάδα του μπορεί να φτάσει στο νταμπλ; «Φυσικά και μπορούμε. Έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα για κάτι τέτοιο. Θα κάνουμε ότι περνάει απ’ το χέρι μας για να το καταφέρουμε» απάντησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης